Mensen

6. Coos Brouwer

coos_website

Functie:

Raadslid

Commissie:

Publieke WerkenWie ben ik

Mijn naam is Coos Brouwer ik ben 54 jaar en ben geboren en getogen in Wilnis. De meeste inwoners van De Ronde Venen zullen mij wel kennen als voorzitter van IJsclub Nooit Gedacht uit Wilnis. Tot 2013 heb ik deze functie vervuld. Nu ben ik nog steeds als adviseur betrokken bij de IJsclub, met name voor de ontwikkeling van de combinatiebaan. 

Betrokkenheid met CDA

Wat niet iedereen zal weten is dat ik vanaf  april 2010 tot heden deel uit maak van het bestuur van CDA De Ronde Venen waarvan de laatste vier jaar als voorzitter. Dit doe ik omdat ik sterke betrokkenheid voel met de plaatselijke politiek. 

Na 8 jaar heb ik voor mijzelf een goed beeld gevormd over hoe de politiek werkt en ik stel mijzelf dan ook beschikbaar voor een plek in de gemeenteraad. 

Het mag duidelijk zijn dat sport, in de breedste zin van het woord, mijn grote interesse heeft. Sporten is belangrijk en goed voor je, het helpt mee voor een gezonde levensstijl en je voelt je er fit en vitaal door. Het is van groot belang dat er goede faciliteiten en betaalbare accommodaties beschikbaar zijn.   Onderwerpen als milieu, duurzaamheid, mobiliteit, openbare werken en ondernemerschap spreken mij ook erg aan.

Dagelijkse bezigheid

Deze punten komen dagelijks terug in mijn werk als regio QESH (Quality, Environment, Safety, Health) manager bij de grootste Europese logistieke dienstverlener in koel en vriesopslag . Mijn taak is om nieuwbouwprojecten op te zetten en bestaande locaties op de gebieden van Arbowet, kwaliteit, veiligheid, milieu en certificatie te verbeteren en te onderhouden.  

Ik heb super veel zin om mijzelf voor de gemeente en dus ook voor u in te zetten en tot mooie resultaten te komen!

 Contactgegevens

Wilnis

0651971041