IMG_6323

blog

Raadsleden gezocht

14 april 2021

Voor de Gemeenteraadsverkiezingen in 2022 zoeken we raadsleden en fractie assistenten. De fractie assistenten doen volledig mee in de fractie en in een commissie van de Gemeenteraad, maar hebben geen zetel in de Gemeenteraad. Dit is een mooie opstap als je bijvoorbeeld minder tijd ter beschikking hebt of je wil deze functie als kennismaking met het raadswerk.

Het CDA is op zoek naar de Lokale Kracht!

Een afspiegeling van de bevolking. Een goede mix van jong en oud, man en vrouw, met verschillende opleidingsniveaus. Ben je benaderbaar voor inwoners? Kan je goed luisteren en neem je mensen serieus. Heb je concrete ideeën ter verbetering van de gemeente en vind je het een uitdaging om deze te realiseren. Het is belangrijk dat je politieke kwesties in gewone taal kunt overbrengen en dat je het leuk vindt om in debat te gaan. Verder stel je de kaders vast voor de uitvoering van het beleid en controleer je college van B&W.

Daarnaast zoeken we mensen die als inspirerende kandidaten op de verdere plaatsen op de kieslijst willen staan. We willen een lijst van 27 namen!

Kortom:

Pak deze kans en schrijf je brief naar de selectiecommissie voor 12 mei 2021 naar het bestuur via bestuur@derondevenen.cda.nl met als onderwerp: sollicitatie GR 2022.

 

 

Twitter

simoneborgstede

Eerste #radijsjes uit eigen tuin ! Zou ik dan toch de #groenevingers van mijn moeder hebben? Kan iet wachten tot de #courgettes #paprika #tomaten en #aardbeien zo ver zijn

cwbrouwer

Dit artikel is een heel goed artikel @cwbrouwer ! Nederland is een rij­zen­de ster op het gebied van zonnestroom https://www.volkskrant.nl/ts-bb6ef0f9 via @volkskrant

Agenda

Geen items beschikbaar.