2

blog

Van de Wethouder

14 april 2021

Beste CDA-vrienden,

De landelijke politiek is meer dan roerig op dit moment. Ook voor lokale volksvertegenwoordigers en wethouders is het anders dan anders. Al ruim een jaar zijn we onderweg in Corona tijd. Als college en wethouder zijn de werkzaamheden enorm veranderd. Geen werkbezoeken, fysieke afspraken met ondernemers, sportvereniging en inwoners. Het is niet anders.

Hopelijk houdt u het vol! Veel inwoners worden gevaccineerd en lonkt het oude leven weer.

Over een jaar zijn de gemeenteraadsverkiezing. Het wordt tijd dat we als cda weer laten zien, waar we voor staan en wat we hebben bereikt. Op de ALV van 21 april praat ik u graag bij over de woningbouwplannen.

Gelukkig weten veel leden en inwoners mij te vinden met vragen. Blijf ze gerust stellen en stuur inwoners graag door. Samen werken we aan een groot CDA. Ik zie uit naar 21 april! 

Groeten,  Rein

Twitter

simoneborgstede

Eerste #radijsjes uit eigen tuin ! Zou ik dan toch de #groenevingers van mijn moeder hebben? Kan iet wachten tot de #courgettes #paprika #tomaten en #aardbeien zo ver zijn

cwbrouwer

Dit artikel is een heel goed artikel @cwbrouwer ! Nederland is een rij­zen­de ster op het gebied van zonnestroom https://www.volkskrant.nl/ts-bb6ef0f9 via @volkskrant

Agenda

Geen items beschikbaar.