Simone Borgstede

blog

Van de fractievoorzitter

14 april 2021

Beste CDA leden,

Sinds oktober vorig jaar ben ik fractievoorzitter, het is een rare tijd om deze rol op me te nemen. We vergaderen als gemeenteraad nog steeds online en ook alle overleggen met de fractie zijn online. Dat maakt politiek er soms niet eenvoudiger op, maar inmiddels denk ik dat we een modus hebben gevonden met elkaar. Want de fractie is een goed team, ieder heeft zijn rol en met elkaar zijn we steeds beter in staat om  zaken voor het voetlicht te brengen.

Een van de belangrijkste onderwerpen is de energietransitie, daarover hebben we met de fractie een visie met als startpunt rentmeesterschap geschreven. Tijdens de ALV vertel ik u hierover graag meer. Met het oog op de gemeenteraadsverkiezingen zijn we ook volop aan de slag om ook voor andere onderwerpen een visie te formuleren die als onderlegger kunnen dienen voor een goed verkiezingsprogramma. Ik ben trots on te zien dat iedereen vanuit zijn eigen expertise enthousiast aan de slag gaat om hieraan een bijdrage te leveren. Zo houden we elkaar scherp en komen we gezamenlijk tot evenwichtige visies.

Zelf verheug ik mij op de campagne die voor de deur staat, ondanks de mindere resultaten bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer. Wij als lokale CDA-ers zijn als vrijwilligers actief in de hele gemeente in heel veel verschillende organisaties en weten dus prima wat er speelt in de gemeente. Jullie tips en input ontvangen we graag. Inmiddels hebben we ook met heel wat mensen een overleg - wandeling gemaakt. Dat is een uitstekende manier om met elkaar in gesprek te gaan over onderwerpen die spelen. Onze wandelschoenen staan klaar voor nog meer input, stuur een berichtje dan lopen we een rondje.

Hopelijk zie ik jullie bij onze, nog even online, algemene ledenvergadering,

Tot dan?

Simone Borgstede

Twitter

simoneborgstede

Eerste #radijsjes uit eigen tuin ! Zou ik dan toch de #groenevingers van mijn moeder hebben? Kan iet wachten tot de #courgettes #paprika #tomaten en #aardbeien zo ver zijn

cwbrouwer

Dit artikel is een heel goed artikel @cwbrouwer ! Nederland is een rij­zen­de ster op het gebied van zonnestroom https://www.volkskrant.nl/ts-bb6ef0f9 via @volkskrant

Agenda

Geen items beschikbaar.